Indlæg sommer 2017,  Nyhedsbreve

Sommerhilsen fra formanden

MTB sommerhilsen

Foråret der blev lidt kort….

Jeg ved ikke hvordan I har det, men jeg synes at forårssæsonen føltes som nærmest ikke eksisterende… Den ene dag kørte vi med alt vores tøj på og et par træninger senere begyndte vi at tale om sommerafslutning !!

Træningen med instruktører holder sommerpause fra onsdag den 21/6 og starter igen mandag den 7/8. Men bare fordi der ikke er instruktører til træningen kan man jo sagtens mødes og køre nogle timer. Jeg opfordrer til at I laver opslag på vores Facebook side. Det er bare sjovere at køre sammen med nogen !

Vi har afviklet en del arrangementer og deltaget i forskellige løb. Fælles for dem alle er, at der er en super god stemning, krydret med en god portion humor 🙂

SydCup MTB afdelingen i Pamhule er lige afviklet og det med kæmpe succes !! Tak til alle jer der på den ene eller anden måde støtter op om projektet. En speciel tak til Chris og Kenneth som sidder i styregruppen for serien, det er godt arbejde gutter !

Arrangementer som dette er vigtigt da det genererer et fint overskud der doneres til sporbygning. I samarbejdet med kommunen er det vigtigt at vi også selv finder midler til sporbygning, for med det samme vi selv viser initiativ er de meget mere lydhøre for vores udfordringer.

Er du vores nye Webmaster ?

Kunne du tænke dig, at lære at styre en hjemmeside ? så har vi et spændende job til dig.

Lone Westergaard har gjort et kæmpe stort arbejde med at bygge vores hjemmeside op helt fra bunden. Så når du går ind på www.hmif-mtb.dk så er alt hvad du ser lavet af Lone (VILDT SEJT :-))

Vi søger en der kunne tænke sig at vedligeholde siden. I første omgang er det opdatering af kalender, diverse ændringer af tekst, lave nye opslag osv. alt sammen i tæt samarbejde med Lone der vil give dig en grundig oplæring. Efterfølgende vil du stille og roligt overtage webmaster rollen.

Går du med en lille redaktør i maven er det helt perfekt 🙂 Det kunne være fedt, hvis nogen ville lave løbsrapporter eller skrive noget om vores arrangementer osv. Det vil altsammen være noget du vil få stor indflydelse på.

Hvis du har en computer, lysten og lidt tid – så er du en egnet kandidat….

Kontakt Lone eller mig hvis du er interesseret !

Sommerafslutning 21/6

Traditionen tro afholder vi sommerafslutning i forbindelse med træningen onsdag den 21/6.

Vi starter som altid ved hallen kl 18. Træningen afsluttes kl 19:30 med socialt samvær, en pølse og en vand/øl på søvang 44 i Marstrup.
Jeg vil gerne vide hvor mange der kommer , så jeg kan handle ind til det.
Det koster 20kr og du er først tilmeldt når der er betalt ( via mobilpay på 61680698)
Hilsen socialudvalget/ Pia Lorensen

Camino på MTB søndag den 2/7

Glæsel, Madsen og Jelling inviterer hermed klubbens medlemmer ud på en klubtur hvor ”Camino” ruten skal besigtiges. Vi kommer til at køre gennem mark, skov, ad grusstier, landeveje og cykelstier – helt klart enkelte steder hvor du ikke har været før.
Vi starter fra Marstrup hallen søndag den 2. juli kl. 09.30. Vi følger hele Camino-ruten (bortset fra Årø) og efter ca. 3 timer og ca. 60 km vil der være diverse forsyninger (sandwich, sodavand, vand, gulerødder mm) på Nørretoft 6 ved Kelstrup Strand. Som udgangspunkt er målet, at alle mand følges ad indtil depotet – derefter er der mulighed for at køre individuelt tempo resten af ruten frem til hallen i Marstrup.
Prisen for at deltage er kun 25 kr. som udelukkende dækker forsyningerne ved depotet.

Tilmelding er nødvendig for at deltage og det sker via dette link senest mandag den 26. juni: https://doodle.com/poll/bkkesawgm9utik6h
Samtidig med tilmelding via Doodle skal du også overføre 25 kr. via MobilPay til 41 900 336.

Vi håber mange kan/vil deltage og at vejret er med os.

Såfremt du har en GPS i din cykelcomputer kan du downloade ruten her: http://www.gpsies.com/map.do…
Du kan læse meget mere om Camino Haderslev Næs her: https://caminohaderslev.dk/

VH Glæsel, Madsen og Jelling

Til sidst vil jeg gerne sende en hilsen og kæmpe tak til alle vores instruktører i klubben – I gør en kæmpe forskel 🙂

På bestyrelsens vegne

Steen Fovsing

 

Kommentarer lukket til Sommerhilsen fra formanden