Indlæg sommer 2017

Nyhedsbrev forår 2017

Så er det endelig forår !

Vi har rundet 1.marts og det er officielt forår. De fleste MTB’ere er vilde med forår og det er ikke så underligt ! Skoven skifter kulør hele foråret, og hver tur på samme rute er en ny oplevelse. Derudover er der så mange fede arrangementer at det kan være svært at få tid til andet 🙂

Klubben har faktisk så mange arrangementer de næste måneder at de har fået deres egen liste som er vedhæftet denne mail. Samtidig vil jeg gøre opmærksom på at, Lone er skarp på at opdatere vores kalender på hjemmesiden, så der kan du altid finde oplysninger.

Forårsteaser
Vores instruktører har fået en velfortjent pause over vinteren, og mange af dem har været på weekendkursus i Slettestrand her i februar. Det har givet dem så meget inspiration, at de inviterer os alle til en forårs teaser den 25/3. Her vil vi samtidig benytte lejligheden til at høre, hvilke arrangementer DU synes vi skal arrangere fremadrettet.

Træningstider
Træningen i sommerhalvåret kører uændret, som er mandag og onsdag kl 18-20. Mødested er Marstrup hallen.

SydCup
MTB SydCup udvider og byder velkommen til MTB Kolding ! Serien er blevet en fast del af mountainbike i Sydjylland, hvilket vi både er glade og stolte over. Har du ikke prøvet at deltage i et løb endnu, kan jeg varmt anbefale MTB SydCup. Du kan læse meget mere om serien her: http://my4.raceresult.com/66901/

Pamhuleudvalget
For at MTB skal være rigtigt sjovt kræver det et godt spor ! Der er arbejdsdag den 22/4 og vi har som altid brug for mange hjælpere. Til gengæld får du en hyggelig dag med frokost serveret midt i skoven 🙂

Tilmelding på dette link: https://www.facebook.com/events/1531145266924982/

Vi er stadig i positiv dialog med kommunen omkring et fremtidigt samarbejde. Vi er inviteret til at fremlægge vores ideer og visioner på Kultur & Fritid udvalgsmødet den 4/4-17.

Vores ønske er, at der dannes et samarbejde mellem Haderslev kommune, Naturstyrelsen, DGI og HMIF. For at være ærlig, så kræver det mange kræfter for en lille klub at stå med det hele selv. Derfor skal opgaverne deles ud på alle interessenter.
Heldigvis har både kommunen og vi store ambitioner 😉

Klubhus og nye tiltag
I bestyrelsen har vi haft årets første bestyrelsesmøde, og har allerede det næste her den 20/3. Vi er godt tilfredse med den udvikling klubben er i.
2016 bød på mange projekter med ny tøjleverandør, MTB Funsters og klubhus. I 2017 vil vi nyde tiltagene og udtænke nye projekter !

Vi er opmærksomme på at vi skal have udført de sidste par timers arbejde på vores klubcontainer, og jeg vil opfordre jer til at melde ind til Asger, når han spørger om hjælp.

Sæsonstart
Vi har sæsonstart for de voksne den 3/4, hvor vi efter træningen byder på suppe og samvær.
Funsters er hurtigere end de voksne og starter den 1/4.


Tjek lige vores arrangementer og nye årshjul ud, der er noget for enhver smag !
nyhedsbrev_01-2017_aarshjul

Åben Hal i Marstrup
Vi har tidligere afholdt åbent hus i Dyrehaven. Dette har vi valgt at flytte til fredag den 7/4, hvor der i forvejen er ”Åben Hal” i Marstrup. Vi laver snarest et opslag omkring dette, og håber at I vil hjælpe os med at dele det på diverse medier. Vi vil samtidig opfordre jer alle til at finde en ”Ny MTB kandidat”, og invitere denne med til åbent hus. Du kan bestille lånecykel på cykelbooking@gmail.com.

 

Klubtur/wellnes
Kan du forestille dig at kombinere MTB med wellness ?
Det lyder godt ik´ ??.

 Se invitationen vedhæftet.

 

Kontingent 2017
Så er det tid til at indbetale kontingent for 2017 sæsonen.

Det er vigtigt at du vælger ”allerede medlem” når du fornyer dit medlemskab, ellers oprettes der en ny profil på dig. Har du glemt dit password? Ingen problem – tryk på ”glemt adgangskode” så kommer der et nyt omgående.

Hvis dine kontaktdata har ændret sig, bedes du oplyse dette til os.

Medlem over 18 år

Medlem Under 18 år

Det bliver et brag af en sæson – og jeg glæder mig til at køre med dig !

På bestyrelsens vegne

Steen Fovsing
Formand

Kommentarer lukket til Nyhedsbrev forår 2017