Sådan kommer du med i klubben

Velkommen til én af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark. Vi glæder os til at få dig med i skoven, og vise hvorfor man bliver grebet af mountainbikesporten.
Kom og prøv, og du vil opleve hvorfor vi kører uanset om der er solskin, regn, sne, frost eller slud.
Glæden ved naturen og det sociale sammenhold spiller en vigtig rolle i HMIF-MTB, og så får man motion med i købet 🙂

Du er selvfølgelig velkommen til at komme og køre med os et par gange, før du melder dig ind i klubben.

Kontingentet for en hel sæson er 425,00 kr.
For unge under 18 år er kontingentet 225,00 kr.

Vores kontingent  løber fra 1.januar til 31.december uanset hvor sent på året, man melder sig ind.

Betaling af kontingent foregår online med dankort.
Log på www.hmif.dk – Klik på fanen “Tilmeldinger” og vælg “Mountainbike” og opret dig selv i år som “NYT Medlem” eller indtast din mail og adgangskode som eksisterende medlem. Gå direkte til tilmelding og betaling ved at klikke her.

kommediklubben

Alle medlemmer (nye som gamle) skal betale via vores kontingentbetalingssystem med kort.
Du vil i løbet af nogle dage modtage en mail med bekræftelse på betalingen, samt login-oplysninger til fremtidig brug.

Har du brug for at ændre i din profil i Conventus, f.eks. i forbindelse med nyt betalingskort, kan du tilgå dine oplysninger via medlemslogin her: Conventus | Login

Hvis du ikke er i besiddelse af et Dankort eller VISA-Dankort kan du kontakte Morten ElHippo Nielsen for tilmelding.
HMIF Mountainbikes historie
HMIF MTB så dagens lys i foråret 2010 og har primært til formål at dyrke fællesskabet omkring mountainbikesporten. Vi har fokus på at udvikle rytternes tekniske kunnen og sikkerheden på sporet har høj prioritet. Vi kombinerer teknik og kondition, så turen i skoven giver sved på panden.

6 km vest for Haderslev Dam ligger Pamhule Skov smukt placeret i Tunneldalen; en fure som blev pløjet helt ind til Vojens for over 20.000 år siden af den seneste istid. Og lige her ligger selve hjertet og banker..  Pamhule Sporet, som en definitionen af HMIF-MTB’s korpsånd. Sammen med søster-foreningen Pamhule Trailbuilders er de 12 km. singletrack nænsomt, i respekt for naturen og i et forbilledligt samarbejde med Skov- og Naturstyrelsen blevet opført.

Hoptrup Marstrup Idrætsforenings Mountainbike afdeling holder til i Marstrups gamle skolebygning kun 2 km fra spor-start og tæt ved Marstrup Hallen, hvor også vores teknikbane ligger placeret. HMIF Mountainbike opstod da en flok venner engang i 2010 syntes at det var det fedeste at cykle sammen med andre i naturen, og hurtigt opstod drømmen om at få sit eget spor at køre på.

I juni 2013 blev Pamhule Sporet officielt erklæret åbent, i dag kan vi bryste os af at kunne mønstre 200 voksne ryttere og en fantastiske ungdomsafdeling, kaldet “Funsters – ung MTB” som nu har 70 medlemmer.

Hvad der er afgørende, er de mange frivillige, ledere, instruktører, socialudvalg, og sidst og ikke mindst de seje og hårdtarbejdende helte i Pamhule Trailbuilders, aldersfordelingen ligger mellem 6 og 75år. https://www.facebook.com/groups/hmifmountainbike/

HMIF MTB som klub
Afdelingen under HMIF har over aktive 15 instruktører, med mange års erfaring som mountainbikeryttere og –instruktører, alle uddannet ved DGI. Mountainbikeafdelingen er kendetegnet ved et godt socialt sammenhold hvor der er plads til alle, der vil udfordre egne evner på MTB eller blot have en god tur i skoven. De ugentlige træningsaftener i sommerhalvåret, suppleres af og trænings/motionsgrupper som kører hele året bl.a. Funsters – B&U, Damer, Mandfolk på MTB, samt ture og arrangementer på tværs af grupper. Et stort aktiv er SydCup løbsserien som samler de sydjyske klubber, her dystes der i løbsserien på forskellige deltager grupper M/K og alder henover sommerhalvåret, med en social afslutning ved alle løb.

I 2016 blev Funsters HMIF-MTB, en børne- og ungeafdeling koblet på voksenafdelingen. Det vigtigste for Funsters er, at unge mennesker med hang til action og spænding kan mødes i et fællesskab med jævnaldrende, og have det sjovt på cyklen. Vi tilstræber at alle børn og unge får en god oplevelse til træning, samtidig med at det er udfordrende, giver sved på panden og et smil på læben. Vi har derfor døbt holdet“Funsters”, som et naturligt tilbud er der i B&U afdelingen etableret mulighed for at deltage på elite niveau, HMIF MTB har Licens hos DCU og en parallel træningsmulighed for elite niveau som er under løbende udvikling i forhold til ryttertilslutningen her. Som hos de voksne er der i Funsters mulighed for at deltager i SydCup Kids løb som samler børn og unge i de sydjyske klubber til hyggelige fælles løb.

HMIF MTB i prioriterer også sikkerhed højt, og vægter at børnene tilegner sig tekniske færdigheder i den rigtige rækkefølge, så de kan færdes sikkert på cyklen i skoven. Børns udvikling og fysiske formåen er meget forskellig, og det forsøger vi til alle træninger at tilgodese, ved at indplacere rytterne på det niveau, hvor de kan blive udfordret og udvikle sig. Alle børn fra 7 til 17 år kan deltage.
Der er ca. ti instruktører i Funsters Ung MTB og B&U afdelingen som har taget DCU’s mountainbike ungdomstræneruddannelse, og træningen tilrettelægges ud fra principper om ATK – Aldersrelateret træning.

Velkommen i HMIF-MTB 🙂