Om HMIF-MTB

HMIF-MTB er en klub, der omfavner alle, der nyder at cykle mountainbike.
Vi satser på bredden og eliten!

HMIF Mountainbike opstod da en flok venner engang i 2010 syntes at det var det fedeste at cykle med andre i naturen, og hurtigt opstod drømmen om at få sit eget spor at køre på.
I juni 2013 blev Pamhule Sporet officielt erklæret åbent, og i dag kan vi bryste os af at kunne mønstre langt over 200 medlemmer, inklusiv vores fantastiske ungdomsafdeling, kaldet “Funsters – ung MTB”.
Kåret som årets danske cykelklub 2019 ved Danish Bike Award 🙂
Fra 2020 licensklub i DCU.

 

Årshjul 2022

 

Pamhulesporet – vores hjemmebane!

Lidt vest for Haderslev Dam ligger Pamhule Skov smukt placeret i Tunneldalen – en fure som blev pløjet helt ind til Vojens for over 20.000 år siden af den seneste istid.
Sammen med søster-foreningen Pamhule Trailbuilders er de 12 km. singletrack nænsomt, i respekt for naturen, og i et forbilledligt samarbejde med Skov- og Naturstyrelsen blevet opført.
Hoptrup Marstrup Idrætsforenings Mountainbike afdeling holder til i Marstrups gamle skolebygning kun 2 km fra spor-start og tæt ved Marstrup Hallen, hvor også vores teknikbane ligger placeret.

 

Frivillige i klubben

Vi nyder godt af de mange frivillige, ledere, instruktører, socialudvalg, og sidst og ikke mindst de seje og hårdtarbejdende helte i Pamhule Trailbuilders, som alle sammen bidrager til en sjov – og nogle gange nærmest løssluppen atmosfære i vores klub.

 

Vores mange instruktører

Alle vores instruktører er uddannede, og har alle gennemgået forskellige teknikkurser.

Instruktørerne ønsker at dele naturen med dig, samtidig med at din teknik bliver bedre. Der skal sved på panden, mudder i ansigtet, og så skal der være plads til sjov og snak.
Målet for vores klub er, at der skal være et godt socialt sammenhold og en afslappet atmosfære, hvor der er plads til alle der gerne vil udfordres.

Vi kører MTB året rundt, uanset om det er varmt, koldt, tørt, vådt eller sne – kun lyn og torden kan holde en rigtig mountainbike-rytter tilbage.

 

Ses vi derude?