Ikke kategoriseret,  Nyheder

Nyt fra formanden

Kære gæster i Pamhule!
Vi er glade for at få besøg fra nær og fjern? Vi har plads til alle❤️
I forbindelse med reglerne om ikke at samles mere end MAX 10 personer, vil vi lige understrege, at det selvfølgelig også gælder grupper i skoven?????

Derfor lige lidt tip til, hvor man kan parkere i nærheden af Pamhule, så kan I fordele jer lidt???
??‍♀️ “Starten” kender de fleste, man drejer ved Pamhulevej 96
?? “Den trekantede” fortsæt af Pamhulevej ind i skoven og ca 150 meter inde er der p-plads på venstre hånd. Teknikbanen for børn ligger i nærheden.
??‍♀️ Stor p-plads ved Christiansdalsvej 53 – tag herefter cyklen ind i skoven og kør på sporet ved “Ungarn”, der ligger ca 200 meter op af grusvej og til venstre.
?? Man kan også sætte bilen ved “Damende restaurant” på Fredstedvej – I finder Pamhule ved at cykle ned af stien, over lille bro, dreje til venstre første gang langs vandet. Når stien deler sig drej til højre og straks til venstre, så står I på “Stålormen”

Ruten er små 12 km, så bare giv gas?
Rigtig god tur og pas på jer selv og hinanden!

Vintertræning er for alle, der kan holde varmen?! Q-hold, Mandfolk, BAD, sprint, folk på vintertur og de unge mennesker cykler alle på livet løs, så hold jer ikke tilbage.

Meld jer ind i Danmarks bedste cykelklub allerede i dag! Prisen er den samme hele året?
Vi glæder os til 2020 i jeres selskab?

Igen i år er man hjertelig velkommen til at melde ind, selvom man ikke deltager i vores træninger! Så støtter man bare arbejdet med at bygge og vedligeholde vores spor – et spor i verdensklasse ?

Kommentarer lukket til Nyt fra formanden