Nyheder

Nyt fra Signe

Med det nye år følger en masse timer i skoven i godt selskab! HMIF MTB og Funsters Ung MTB har plads til alle, og klubben vokser ? Skønt! Vi er afsindig stolte af at rumme så mange forskellige mennesker, der finder glæde ved MTB ❤

Breaking news?
Vi har selvfølgelig planer for det nye år. 
Ud over al den træning I kender, ture ud i det blå, fest og pølser, kommer der nyt til ?Og vi slipper aldrig vores lidt platte humor?

I 2019 er vi blevet en del af “Bevæg dig for livet”, et samarbejde med DGI og DCU. Samarbejdet med DGI og DCU har den betydning, at vi kan give vores unge og aldrende talenter mulighed for at udvikle sig og måske køre med ved licensløb?. Dermed kan vi give de hurtigste flere udfordringer, og de knap så hurtige mulighed for at komme i bedre form – måske får vi endda alle lov til at få lidt glæde af dødsintervaller – alene for sjov skyld ??

Derudover indeholder samarbejdet også økonomiske fordele, der gør det muligt for os at udvikle vores træning, så eliten kan og vil være med, samt det giver adgang til at vi kan ansøge puljer og midler, f.eks. til børne-MTB til låns, teknikbaner og andre ting. Faktisk er arbejdet med en teknikbane ved siden af klubhuset i fuld gang. Ligesom vi også arbejder på at udvide besiddelsen lidt ?

I 2019 forbereder vi os på flere niveauer for, at vi kan blive elite-licensklub i 2020. Som soccer mom svier det lidt i hjertet, når vores unge ryttere må køre i “udebanetrøjer” i vores sport? Det bliver anderledes i 2020??
Det er jo de brede, vi er flest af og bredden vi kommer til at dyrke mest, men vi vil gerne have plads til ALLE?

Klubtøj ?
Vores tøj er snart på vej ?Jeg skriver, så snart det ankommer. I har igen shoppet igennem og det er fedt! Til gengæld er det lidt dyrt i tilskud fra vores sponsorpenge. Derfor har vi været nødt til at hæve kontingentet pr. år med 50,- for voksne og 25,- for børn. Nærmere info om kontingent følger?

Vi ses i sporet?

Kommentarer lukket til Nyt fra Signe