Indlæg efterår/vinter 2016,  Klubarrangementer

HMIF-MTB Klubdag 2017 samt årsmøde

Efter en lang sommer… eller efter en sommer… eller i hvert fald efter en god sæson ? Så er det blevet tid til at afholde klubdag.

De foregående år har vi afholdt klubdag og årsmøde (generalforsamling) på samme dag. I år flyttes årsmødet til onsdag den 8.november 2017 kl 19:00 og afholdes i cafeteriet i Marstrup hallen. Der kommer mere info herom, men jeg vil gerne bede jer om at reservere datoen. Der er (desværre ikke) mødepligt, men kom og støt op omkring alle dem der gør en frivillig indsats. Vi har præcis den klub vi selv gør den til !!

Klubdag 2017 – Lørdag den 28/10

12+ timer i mountainbikens tegn og åbning af et helt nyt sporstykke, ikke dårligt hvis du spørger mig ?

Vi mødes ved hallen og kører i samlet flok mod Pamhule, hvor vi starter med at lave officiel indvielse af det nye sporstykke ”Udsigten”. Mon ikke et par ture op igennem det nye stykke kan sørge for, at vi er godt varme til klubmesterskabet !! Mesterskabet køres i en dame og herre række og vinderne får udover håneretten i et år også overrækt vandrepokalen til aftenens fest.

Helen Borg og Kim Michaelsen (den permanente klubmester !) er dem man skal køre fra….. Vi er selvfølgelig en del der ikke kan køre fra dem, men derfor kan vi jo godt have det kanon sjovt alligevel !

Vi opfordrer alle vores medlemmer til at deltage i mesterskabet, så vi sammen kan starte en ny tradition. Klubmesterskabet har tidligere været afviklet som en del af Syd Cup.

Rent praktisk får man udleveret et startnummer og vi noterer ganske enkelt bare rækkefølgen når I passerer målstregen. Arrangementet er gratis men kræver medlemskab af klubben.

Efter afslutningen på mesterskabet kører vi tilbage til hallen hvor vi får kaffe og kage. Det vil blive modtaget med kyshånd hvis der er nogen der melder sig til at medbringe kaffe eller kage.

Vores Socialudvalg gør det igen og byder på vores legendariske klubfest. Udover god mad, endnu bedre selskab, kåring af klubmestre og andre fine titler så er det bare en super sjov fest ! (invitation er vedhæftet)

Tidsplan:

13:00 Vi mødes ved hallen

13:10 Opvarmning og invidelse af ”Udsigten”

14:00 Vi samles og der informeres om klubmesterskabet.

14:10 Start på klubmesterskabet.

–       Når alle er i mål kører vi samlet til Marstrup

15:30 Kaffe og kage ved klubhuset

18:30 Vores legendariske klubfest !! (se vedhæftede invitation)

Tilmelding til klubdagen er gratis !! https://doodle.com/poll/7zzb7vkgfgmn8g3z

Tilmelding til klubfesten finder du i vedhæftede invitation:
Invitation_klubfest_2017

PS: Udsigten er ikke færdig endnu !! Der kommer et opslag om arbejdsdage den 20-21/10 (i efterårsferien) så hold øje med trail builder gruppen.

På bestyrelsens vegne

Steen Fovsing

Kommentarer lukket til HMIF-MTB Klubdag 2017 samt årsmøde