Efterårs- og vintertræning,  Indlæg efterår/vinter 2016,  Træning

Fælles efterårs- og vintertræning

 

Som noget nyt tilbyder klubben i samarbejde med HS6100 åben vintertræning om tirsdagen i tidsrummet kl 18-20.

HUSK LYS PÅ CYKLEN!!!

Mødested for vintertræningen er Haderslev Idrætscenter, hvor der er mulighed for omklædning.

Træningen er ”åben”, så det er bare med at møde op, både de der er medlemmer i de to klubber, men i høj grad også nye medlemmer. Der er ikke nogen medlemstvang, så heller ikke nogen undskyldning for at blive væk 🙂

Træningen er også “åben” for Funsters der kører i gruppe 3, dvs. de unge der er øvede og kan klare en længere tur på 1-2 timer.

Træningen vil være bynær, og fortrinsvis komme til at foregå i Haderslev by, Haderslev Vesterskov og på området ved Haderslev Idrætscenter.

Vi vil ”lege” på stier, trapper og andre gode steder, og meningen med træningen er at vi skal holde os i gang, og holde fællesskabet vinteren igennem.

Ved Idrætscenteret kan vi træne på ”Cykle Cross DM ” ruten, som er inde på selve idrætscenterets område.

Træningen vil blive planlagt efter hvem der dukker op, og i høj grad efter hvordan vejret stiller sig an. Der vil være en turleder/kaptajn til hver træning. ”Kaptajnrollen” vil gå på skift mellem HS6100 og HMIF–MTB .

Derudover vil vi igen i år oprette søndagstræninger i tidsrummet kl 9-11, og her er mødestedet Nørskovgaard i Dyrehaven.

Hold øje med beinstruktorersamletgivenhederne på FB omkring træningerne.

Vi søger ”kaptajner” til tirsdage i lige uger samt til om søndagen. Kontakt Kenneth Borg eller Steen Fovsing hvis du vil give en hånd med.
Rollen som kaptajn betyder, at du har planlagt en rute og at du er ansvarlig for, at alle kommer med hjem. Der er ikke nogen egentlig instruktion forbundet med disse træninger.

 

 

Kommentarer lukket til Fælles efterårs- og vintertræning