Årets Trail Builder

Årets Trail Builder

Vandrepokal Stiftet 2015

ÅRETS TRAILBUILDER.
året Trailbuilder bliver nomineret og valgt af Pamhuleudvalget, og udvælges imellem alle som har deltaget til en spordag i løbet af sporbygger året
Årets Trailbuilder er en person som via sin positive energi og smittende humør , gør en forskel til arbejdsdagene på sporet. En person som går foran, når skovlen bliver tung og trillebøren med stabilgrus begynder og gå ned i tempo.😊💪
Årets Trailbuilder er uden tvivl den vigtigst pris man kan modtage inden for MTB sporten. For lige nøjagtig den ene person, gør at det  er en fornøjelse og møde op til en  spordag , og gør at når dagen er omme ,så sidder man tilbage med et smil på læben og glæder sig til næste gang skoven kalder..

Giv en kæmpe High Five til Årets Trailbuilder🖐👊

2015 Karsten Aagaard

2016 Henning Bo Christensen

2017 Knud Boysen